OCD-Angst.dk - Hjælp gennem personlig erfaring!

Behandling i dybden

Herlev, KøbenhavnProfil


Af Jesper D. Christensen


I mit arbejde som behandler og rådgiver benytter jeg mig af min unikke tilgang til mit arbejdsområde, hvilket ikke er uden grund.

Jeg har en personlig erfaring med OCD og angst, hvilket har givet mig en stor indsigt på mit arbejdsområde.

Du vil derfor opleve nogle meget indlevende samtaler med mig og blive mødt med absolut forståelse, når vi taler OCD og angst. 

Jeg får ofte positive tilbagemeldinger som netop går på, at oplevelsen er mere intens og nærværende hos mig, i forhold til de mere traditionelle behandlingsmuligheder. Du vil med andre ord opdage, at vi taler "samme sprog" og netop dét gør, at jeg har god succes med at få folk tilbage til en hverdag, som ikke er domineret af angst. Jeg besidder nogle gode værktøjer til formålet.


Jeg er 46 år og har drevet min konsultation siden 2018. Min erfaring inden for især OCD tæller en lang årrække, da jeg har

nogle personlige forhold inde over. Jeg har derfor en indsigt og erfaring som er anderledes end hvad mange andre fagfolk har.

Jeg har derudover udviklet min erfaring i kombination med et 16 mdr. terapiforløb, kursus hos psykolog Pia Callesen, foredrag med professor Per Hove Thomsen mfl. til en absolut ekspertise inden for området.

En session hos mig handler om måden vi skal agere på, når både tvangstanker og angst tager over. Jeg går meget op i disciplinen omkring det, da det er den som bliver afgørende for at vi kan ændre den kognitive adfærd. Her kan jeg bidrage med min indsigt, samt i de reaktioner og følelser der medfølger heraf.


For nogle mennesker er det ret problematisk at sætte ord på hvordan det føles at have angst, tvangstanker eller tvangshandlinger. Jeg hjælper med at nå ind til kernen hvorfra OCD og angst opererer og jeg forstår hvordan det føles indeni.

Jeg taler af erfaring og her er hjælp at hente.


Jeg driver min konsultation i en ejendom med flere industrielle erhverv. Grundet diskretion skilter jeg ikke med konsultationen.

Du modtager information fra mig omkring parkering og indgang ved booking af tid. Jeg tager som regel imod ved indgangen.


Jeg har ved siden af konsultationen en metalvareproduktion på adressen og har d. 05-01-2019 haft 15 års jubilæum som indehaver. Jeg står selv for drift og produktion der også involverer et godt netværk af underleverandører.

Dertil har jeg med udlejning af lokaler at gøre i ejendommen.


Jeg har igennem mange år haft samarbejde med Herlev kommune og Jobcentret vedrørende praktikanter, løntilskudsordninger og mentorordinger. 


Jeg lægger vægt på god kommunikation, intuitivitet, ærlighed samt overholdelse af aftaler.

Jeg bliver altid stolt når jeg modtager positiv respons, uanset hvilket arbejdsområde det drejer sig om. Dette er vigtigt for mig.


Føl dig fri til at kontakte mig hvis du ligger inde med spørgsmål. 

OCD-Angst.dk - [email protected]  - Tlf.: +45 2263 4954
Birkerød Frederikssund Hillerød Helsingør Slagelse Næstved Odense Fyn Sjælland Jylland Ribe Kolding